Renaixement i barroc al monestir de Poblet: conservació i restauració de dues obres cabdals - Artigau Miralles, Montserrat (UNICUM, 2015)
La peculiaritat de la intervenció de conservació i restauració realitzada a dues obres procedents del monestir de Poblet ha estat, d’una banda, el gran format d’una d’elles: l’escut de la Casa Cardona i Sogorb (alabastre, segle XVII) i, de l’altra, l’interès històric d’ambdues obres. L’escut forma part de les cambres sepulcrals de la Casa Cardona i Sogorb, i l’escultura de Sant Sebastià procedeix del retaule de l’altar major de l’església del monestir de Poblet, obra de l’escultor Damià Forment (alabastre, segle XVI).