Estudi tècnic de la sítula dipositada al Museo de Zaragoza: la seva conservació-restauració - González Pena, María Luisa (UNICUM, 2015)
El present article tracta de l’estudi d’un recipient romà trobat a Saragossa per proposar tractaments de conservació preventiva i curativa. L’estudi previ resol l’abast dels deterioraments i alteracions així com la identificació dels seus materials, tècniques de fabricació i afegits incorporats al llarg de la seva història. Els tractaments de conservació-restauració aplicats a aquest objecte es basen en els criteris existents i posats al dia per ECCO.