Conservació-restauració de la indústria lítica en sílex i corniana del jaciment del Plistocè Mitjà Català de La Cansaladeta - Bertral Arias, Anna; Font Rosselló, Bernat (UNICUM, 2015)
En aquest article es mostren les tasques de restauració dutes a terme sobre les peces d’indústria lítica en sílex i corniana procedents del jaciment prehistòric de La Cansaladeta (La Riba, Alt Camp). La principal peculiaritat d’aquestes peces rau en què es troben en un deplorable estat de conservació si tenim en compte el material del que es tracta. Per això també es dedica una part important de l’article a descriure les possibles causes i agents de degradació d’aquests materials.