Estudi arqueobotànic i tecnològic de les restes de fusta, carbó i fibres vegetals de la Cova des Pas (Ferreries, Menorca) - Picornell Gelabert, Llorenç; Solé Raventós, Àlex; Allué Martí, Ethel (UNICUM, 2015)
En aquest article presentem els procediments i els primers resultats de l’estudi arqueobotànic i tecnològic de les restes de fusta, carbó i fibres vegetals localitzats en el jaciment prehistòric de la Cova des Pas, a Ferreries (Menorca). El material analitzat forma part de diferents objectes arqueològics recuperats a la cova: carbons, branquillons de fusta i diversos objectes manufacturats en fusta i fibres vegetals.