“El reliquiari de Calderón de la Barca”: un exemple d’interdisciplinarietat en la didàctica de conservació i restauració de béns culturals - Balliu i Badia, M. Àngels; Rocabayera Viñas, Rosa (UNICUM, 2015)
La finalitat d’aquest article és explicar la reflexió que es va fer davant de la peça del “Reliquiari de Calderón de la Barca” arran del seu ingrés a l’E.S.C.R.B.C.C. No cal dir que la curiositat de la peça també ens va cridar l’atenció, però encara vam trobar més interessant el fet que la intervenció es podia realitzar des de diferents especialitats, establint un exemple de col·laboració interdisciplinar molt clar a nivell didàctic.