Caracterització dels materials de les pintures del teginat de l’església de Sant Miquel de Montblanc - Torrents Cabestany, Anna; Salvadó Cabré, Nati; Megias Garriga, Laura; Vendrell Saz, Màrius (UNICUM, 2015)
A partir de vuit mostres procedents d’una mènsula i dues bigues del teginat de l’església de Sant Miquel de Montblanc, es determina la naturalesa química dels materials i la tècnica pictòrica d’aquesta obra del tercer quart del segle XIII.