Recuperació de terracotes procedents de l’obrador de ceràmica de Cal Bolsós de Sabadell - Artigau Miralles, Montserrat (UNICUM, 2015)
Mitjançant un conveni de col·laboració entre l’ESCRBCC i el Museu d’Història de Sabadell (MHS) s’està portant a terme al taller de segon curs de Pràctiques de Conservació i Restauració d’Escultura la recuperació d’una bona quantitat de peces de terracota procedents de l’obrador de Cal Bolsós (Sabadell), del segle XIX, descobert i rehabilitat l’any 1996.