Palau de Noguera, un senyoriu dels ordes del Temple i de l’Hospital i el seu desconegut patrimoni artístic - Fuguet Sans, Joan (UNICUM, 2015)
En el present article es ressegueix la història del priorat hospitaler de Palau de Noguera, per tal de donar a conèixer el seu patrimoni i molt especialment els retaules barrocs de l’església parroquial de Sant Joan, per a un dels quals va treballar el pintor Francesc Tramulles, relacionat amb l’orde de l’Hospital.