Notícies - Mirambell Abancó, Miquel (UNICUM, 2023)
A continuació es destaquen diversos actes i esdeveniments rellevants relacionats amb l’ESCRBCC durant el curs 2021-2022. Cal dir que durant aquest curs acadèmic l’ESCRBCC ha celebrat el 30è aniversari de la sev a creació, que va tenir lloc el 25 de novembre de 1991.