Les exposicions temporals com a paradoxa de la conservació - Callejà Galera, Laia; Blanco Gracia, Elisabeth (UNICUM, 2015)
La presència de conservadors a les empreses de transport d’obres d’art és una garantia de qualitat en el servei. Dues diplomades de l’ESCRBCC, Laia Callejà, des del departament de coordinació, i Elisabeth Blanco, des de la supervisió a sales, han participat en la difusió de l’art organitzant exposicions temporals per a Manterola D.A.S.A.