Manifestacions pictòriques al claustre gòtic de la catedral de Pamplona. - Romero Barrios, Violeta (UNICUM, 2023)
Un projecte de conservació-restauració de quatre anys de durada genera una quantitat important d’informació. La intervenció de les policromies presents al claustre de la catedral de Pamplona ha estat una part de la intervención integral en aquest monument, duta a terme entre els anys 2016 i 2019. Amb el Treball de Fi de Grau, que es resumeix en aquest article, hem analitzat en profunditat la documentació existent per conèixer millor la tècnica, l’estat de conservació, els tractaments realitzats i la importancia de la pintura en aquesta obra clau del gòtic navarrès.