L'art contemporani i la seva restauració - Casal Moreno, Anna; Santabárbara Morera, Carlota (UNICUM, 2015)
Aquest article vol mostrar l'estat en què es troba actualment la conservació-restauració d'art contemporani i les diferents opinions que expressen algunes de les persones implicades en la mateixa. Per això hem comptat amb entrevistes personals a professionals de la restauració d'art contemporani, com Maite Matínez de l'institut Valencià d'Art Modern (IVAM); el departament de restauració del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS); Jesús Marull, restaurador, i Sandra Fortó, conservadora, de la Fundació Tàpies de Barcelona; Rosa Prat, restauradora col·laboradora del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA); Cecilia Illa, restauradora de Caixa Forum; Reyes Jiménez, restauradora del Museu Picasso de Barcelona; i Pilar Sedano (ex-directora del departament de restauració del MNCARS i actualment directora del departament de restauració del Museo del Prado). Així com l'assistència a un congrés recent i la consulta de la bibliografia citada al final de l'article.