Estudi del conjunt d’exemplars fotogràfics atribuïts a Ramon Batlles per a una de les campanyes publicitàries de la marca Myrurgia, 1950’s. - Balliu Badia, M. Carme (UNICUM, 2022)
L'any 2020 serà recordat com un any de pandèmia pel SARS-CoV-2 i el consegüent confinament de la població mundial que haurà marcat per sempre més la manera de comunicar-se, de treballar, d'estudiar, de viatjar i conèixer... En definitiva, la manera de viure. Dins aquest context, amb les dificultats que tot plegat comporta, es va presentar el Treball Final de Màster en Ensenyaments Artístics de Conservació i Restauració de Patrimoni Fotogràfic.