La reintegració il·lusionista del relleu del Baptisme de Jesús atribuït a Damià Forment - Camps Giralt, Joaquim (UNICUM, 2015)
A la primera part de l’article s’explica com va arribar el relleu a l’ESCRBCC, les motivacions de la reintegració, els límits formals establerts per a aquesta i les successives actuacions tècniques del procés de reintegració. A la segona part es fan alguns comentaris sobre l’obra, s’exposen algunes incògnites produïdes durant la reintegració i s’esbossen algunes interpretacions possibles.