El triomf de Santa Tecla. Els gravats barrocs del Museu Diocesà de Tarragona (1765-1766) - Mata de la Cruz, Sofia (UNICUM, 2014)
L'any 1765 l'arquebisbe de Tarragona Juan Lario i Lancis va encarregar la realització d’unes planxes calcogràfiques que havien de commemorar la construcció de la nova capella dedicada a santa Tecla a la catedral de Tarragona. Els dibuixants van ser Josep Prat i Francesc Tramulles, i del gravat s’encarregaren Pasqual Pere Moles i Francesc Boix. A les planxes s’hi representa el “Triomf de santa Tecla”, una al·legoria que inclou referències a l'hagiografia de la santa, a l'arribada de les seves relíquies l'any 1323 i a la devoció de la ciutat de Tarragona per la seva patrona.