Intervenció sobre un conjunt de capsetes de plom del Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera - Fernández Berengué, Laia; Jiménez Barrero, Helena; Roselló Bouso, Mónica (UNICUM, 2014)
El laboratori de restauració del Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera (MAEF) presenta el tractament aplicat a un conjunt de 6 peces de plom procedents dels fons de la Necròpolis del Puig des Molins (Eivissa), l’estabilitat de les quals es trobava en perill.