Microcirurgia tèxtil. Tractament d'un estrip pel sistema d'adhesió fil a fil: "La Presentació al Temple" de Claudio Lorenzale - Claramonte Villanueva, Pau (UNICUM, 2014)
La intervenció d’una pintura sobre tela de l’antic retaule de l’Assumpció de l’altar major de la catedral de Solsona, realitzada al Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya (CRBMC), mitjançant la tècnica de la microcirurgia tèxtil, ha permès retornar les característiques estructurals del suport, recuperant el tramat original del teixit i unes tensions i forces similars al conjunt original de l’obra, seguint uns criteris de mínima intervenció i evitant així l’ús dels pedaços o entelats tradicionals.