Reintegració digital amb Papelgel® de daurats sobre taula - Jutglar Alvaro, Núria (UNICUM, 2017)
La reconstrucció pictòrica de pèrdues, per influència directa de les noves tecnologies, ha ampliat el seu ventall de solucions i la reintegració amb imatges digitals comença a acceptar-se com una solució ràpida i respectuosa. Aquest article tracta de la reconstrucció cromàtica de llacunes de daurats sobre taula mitjançant transferències d’impressions digitals suportades en Papelgel®. És un resum del treball final de quart curs; un estudi teòric-pràctic que pretén aportar una alternativa a la restauració de superfícies daurades i obrir una nova via d’aplicació d’aquest sistema de reintegració digital a l’abast del conservador-restaurador.