Perquè la calç: quina, quan i com - Guixeras, Montserrat; Argano, Sònia (UNICUM, 2015)
En aquest article desxifrem la descripció i caracterització de la calç, amb la intenció de preguntarz nos amb rigor científic el perquè de l’elecció d’aquest material. Un coneixement de les seves propietats que ens durà a saber escollir la calç més adequada, en quin moment i de quina manera aplicar-la, de forma única i precisa per a cada intervenció de conservació i restauració.