Conservació i restauració de còmic: el mètode nord-americà - Perella Anadón, Berta; Muiños Neira, Montserrat (UNICUM, 2015)
Durant el curs 2009-2010 vam realitzar un treball monogràfic sobre conservació i restauració de còmics nord-americans per a l’assignatura de Pràctiques de Conservació i Restauració d’Enquadernació (ESCRBCC). Atès que no existeix bibliografia específica sobre aquest tema, visitàrem botigues especialitzades en còmics i vam cercar i recopilar informació d’empreses relacionades amb aquest sector a pàgines web i blocs de col·leccionistes. Ens va semblar interessant per a la nostra professió donar a conèixer aquest sector i les seves peculiaritats, i per aquest motiu decidírem sintetitzar en un article la informació recollida i les conclusions extretes.