Recipients de bronze romans recuperats en les excavacions arqueològiques del PERI-2 (Jaume I-Tabacalera) de Tarragona - Remolà Vallverdú, Josep Anton (UNICUM, 2015)
Es descriuen els contextos arqueològics a la zona portuària de Tarragona on van aparèixer els vuit recipients de bronze romans estudiats i restaurats pels alumnes de tercer curs de l’especialitat de Conservació i Restauració d’Arqueologia de l’ESCRBCC, tal i com s’explica a l’article següent.