Restauració de dues pintures sobre tela que pertanyen a l’església de Sant Miquel i Sant Sebastià de València - Alonso González, Isabel (UNICUM, 2015)
Aquest article resumeix el procés de restauració de dues pintures sobre tela que pertanyen a l’església de Sant Miquel i Sant Sebastià de València, intervingudes l’any 2005 durant el període de les beques de formació de restauradors que convoca anualment la Direcció General de Patrimoni Cultural Valencià.