Caracterització dels materials i de la tècnica pictòrica - Rocabayera Viñas, Rosa; Balust Claverol, Lídia (UNICUM, 2015)
Aquest estudi es basa en l’aplicació de diferents tècniques analítiques i instrumentals, amb la finalitat de determinar la tècnica pictòrica i els materials de composició del pendó de l’església parroquial de Sant Miquel de Conques. D’aquesta manera es poden comprendre les alteracions observades, ajudar a determinar-ne les causes, decidir el procés de restauració i els paràmetres de conservació més adients, i alhora ens permet obtenir més dades de la manera de treballar de l’artista.