Estudi històric del pendó de l’església de Sant Miquel de Conques - Guillén Pascual, Ana; Casal Bosch, Neus (UNICUM, 2015)
En el següent article es pretén oferir una aproximació a la tipologia singular dels pendons. Així mateix, es descriu la iconografia de les figures representades a ambdues cares de l’obra, a partir de la qual, i junt amb l’anàlisi dels pigments trobats, s’ha acotat la cronologia de realització de l’obra.