Identificació d’una anella de pasta vítria procedent del jaciment ibèric de Mas de Mussol (L’Aldea, Tarragona) - Albertos Figueroa, Begoña (UNICUM, 2015)
Aquest article descriu les anàlisis fetes sobre una anella que destacava per les seves característiques dins d’un conjunt més o menys homogeni d’anelles de bronze, procedents d’una necròpolis d’època ibèrica. L’anàlisi per espectroscòpia atòmica de raigs X en un microscopi electrònic de rastreig (SEM) va revelar la seva composició vítria.