Entrevista a Elisabet Cerdà i Durà, responsable del taller de restauració del Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa - Sala Fenés, Dolors (UNICUM, 2015)
D’un temps ençà es veu l’especialitat de conservació-restauració del patrimoni tèxtil treu el nas darrera d’institucions, tallers i escoles. A l’estat hi ha centres comptats on els professionals d’aquesta disciplina poden exercir-la, i no per la manca de patrimoni tèxtil sinó per la manca de centres de formació i, consegüentment, de professionals. Hem contactat amb Elisabet Cerdà, conservadora-restauradora de teixits, per tal de parlar sobre la seva trajectòria i així conèixer de més a prop la realitat d’aquesta disciplina al nostre país.