Restauració de quatre fragments de paper pintat pertanyents al Museu de l’Estampació de Premià de Mar - Balliu Badia, M. Àngels; Canals Aromí, M. Teresa; Rocabayera Viñas, Rosa (UNICUM, 2015)
Els papers pintats que arriben al taller de conservació-restauració de document gràfic de l’ESCRBCC per ser restaurats, presenten una tipologia comuna ja que tots són fragments de rotlles sense fer servir, però cadascun presenta particularitats com els seus materials constitutius (zones vellutades i brillants, diferents colors…), la iconografia, l’estat de conservació o els propis processos de conservació-restauració als quals han estat sotmesos. Ha estat interessant la possibilitat de comparar, tant a nivell d’estampació com a nivell de materials, aquesta col·lecció de papers pintats amb uns petits fragments de diferent procedència, arrencats dels murs de la masia de Can Manso (Cornellà de Llobregat, Barcelona) del segle XVI-XVII, també restaurats al taller.