Anàlisis pol·líniques a la Cova des Pas: l’ús de plantes en les pràctiques funeràries - Riera, Santiago; Miras, Yannick; Servera, Gabriel (UNICUM, 2015)
En aquest article es presenten els resultats de les anàlisis pol·líniques realitzades a tres individus del jaciment de la Cova des Pas a Ferreries (Menorca) i s’apunten unes primeres conclusions sobre el tractament dels cossos i la presència d’ofrenes florals.