La Cova des Pas (Ferreries, Menorca): un jaciment cabdal en la prehistòria de les Balears - Fullola, Josep M.; Guerrero, Víctor M.; Petit, M. Àngels; Calvo, Manuel; Malgosa, Assumpció; Armentano, Núria; Arnau, Pere; Cho, Sonia; Esteve, Xavier; Fadrique, Thaïs; Galtés, Ignasi; Garcia, Emili; et al. (UNICUM, 2015)
L’objecte fonamental d’aquest treball és proporcionar el marc històric necessari a la descripció de les tasques de consolidació, conservació i restauració efectuades sobre els materials arqueològics i en especial els orgànics procedents de la Cova des Pas. Aquest treball històric és preliminar, ja que gairebé tots els estudis es troben en fase d’execució. No obstant això, tractarem, tot i que de manera provisional, aspectes de fons com ara els rituals funeraris o l’estructura de la població.