La restauració a l’art contemporani. Entrevista amb Sílvia Nogués, directora del Servei de Conservació-Restauració del MACBA - Padrós, Sandra; Prats, Rosa; Ramírez, Verónica (UNICUM, 2015)
El MACBA (Museu d’Art Contemporani de Barcelona) s’ha convertit, juntament amb la Fundació Miró i la Fundació Tàpies, en una de les institucions clau, que apropen l’art contemporani al públic a Barcelona. Gestionat, des de la seva Fundació el 1988 i posterior inauguració el 1995, pel Consorci del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (un ens públic integrat per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Museu d’Art Contemporani de Barcelona) la seva finalitat bàsica es la de reunir un fons d’art representatiu de les principals tendències i dels diferents àmbits de la creació artística contemporània, atorgant una especial atenció a l’art català i a la creació d’un centre permanent d’investigació, d’activitats i exposicions relacionades amb l’art contemporani.