El teginat de l’església de Sant Miquel De Montblanc - Fuguet Sans, Joan (UNICUM, 2015)
L’església de Sant Miquel de Montblanc, a la província de Tarragona allotja un dels exemples més notables de teginat medieval conservats del patrimoni artístic a l’antiga Corona d’Aragó, no només per la seva estructura de doble vessant amb embigat d’ascendència mudèjar, generalment habitual en els anomenats temples de reconquesta, sinó per l’interès i importància de la seva decoració, que el converteixen en una peça única del patrimoni català. Les actuals intervencions de conservació han aportat noves dades, tant d’execució i tècnica com de l’estat actual de deteriorament del teginat, confirmant que és necessària una intervenció d’urgència.