Pràctiques de conservació i restauració de l’ESCRBCC. - Franch Pagès, Sílvia (UNICUM, 2015)
Des de la creació de l’ESCRBCC l’any 1992, es va creure indispensable que els seus alumnes realitzessin pràctiques de conservació i restauració en institucions del sector. Com que no es podien incloure dins del pla d’estudis, es varen establir uns convenis en horaris no lectius i de forma voluntària per a tots aquells alumnes que ho desitgessin. En aquest article s’exposa el seu funcionament, a partir de les pràctiques realitzades durant el durs 2001-2002.