Primers resultats de l’estudi de dues imatges processionals atribuïdes a Francisco Salzillo - Quiles Roca, Margarida; Rocabayera Viñas, Rosa (UNICUM, 2015)
En aquest article s’explica, mitjançant un exemple pràctic –concretament dues imatges processionals barroques atribuïdes a l’escultor murcià Francisco Salzillo–, una metodologia de treball que es fonamenta en la recerca com a única via per desenvolupar una didàctica coherent a l’hora de formar els futurs conservadors-restauradors de béns culturals.