Les Dues Trinitats - Torruella Boix, Joan (UNICUM, 2015)
En el següent article s’intenta establir la ubicació històrica de la pintura de "Les Dues Trinitats" en el lloc on fou trobada: l’església parroquial de Conques (Pallars Jussà), mitjançant les dades documentals existents, així com determinar una atribució dins l’escola sevillana dels segles XVII-XVIII, i més concretament en l’entorn dels deguidors de Bartolomé Murillo. Alhora, es fa un estudi iconogràfic del tema de les Dues Trinitats.