La galeria del castell templer de Corbera d’Ebre - Fuguet Sans, Joan (UNICUM, 2015)
L’any 1997 ingressaren a l’ESCRBCC cinc columnes d’una interessant galeria porticada, probablement del final del segle XIII o del començament del segle XIV, procedents del castell templer de Corbera d’Ebre de la comarca de la Terra Alta (Tarragona). En aquest article es presenta l’estudi històric del conjunt, tot emfasitzant en l’interès dels emblemes heràldics dels capitells, i es descriu el procés de conservació i restauració al qual varen ser sotmeses les columnes.