Entrevista a Elvira Gaspar Farreras, conservadora i restauradora de document gràfic. - Sala Fernés, Dolors; Díaz González, Elisa (UNICUM, 2015)
Elvira Gaspar Farreras, professional del món de la conservació i restauració de document gràfic, realitza part de la seva formació a Catalunya i a l’estranger. Li agrada treballar principalment en el seu taller, però això no li impedeix col·laborar amb centres i institucions oficials i privades com la Fundació Joan Miró de Barcelona, la Fundació Gala-Salvador Dalí, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu de la Ciència i de la Tècnica, el Museu Comarcal Salvador Vilaseca de Reus, el Museu d’Art de Sabadell, el Centre Cultural Fundació "La Caixa", la Fundació Antoni Tàpies, la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú, la Biblioteca de l’Abadia de Montserrat, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i el Museu d’Història de Barcelona.