Projecte Alajuela. Restauradors sense fronteres - Artigau Miralles, Montserrat (UNICUM, 2015)
L’Associació Restauradors Sense Fronteres (A-RSF) ha portat a terme durant l’estiu de 2003 el Projecte Alajuela a Costa Rica, en el marc del Programa Internacional de Conservació i Restauració de Béns Culturals Taubert. El projecte ha estat dirigit per Montserrat Artigau, professora de Conservació i Restauració d’Escultura de l’ESCRBCC, i ha consistit principalment en la restauració de la font metàl·lica del segle XIX situada al Parc Central d’Alajuela (Costa Rica), mitjançant la qual han estat posades en pràctica les línies d’actuació que caracteritzen l’Associació.