Criteris d’intervenció en la imatgeria de l’Escola Castellana a Villalón de Campos (Valladolid) - Cantera Villazán, Mónica (UNICUM, 2015)
Els criteris d’intervenció sobre les escultures policromades que s’han restaurat dependran de la funcionalitat que tenen en l’actualitat, en aquest sentit només una d’elles manté la funció per a la qual fou realitzada. A l’article s’expliquen els sistemes d’intervenció seguits en cada una de les talles i el motiu pel qual s’han aplicat.