Conservació i restauració de grafits incisos sobre morter. Resum de la intervenció a la Sala I de la Torre de l’Homenatge del castell de Bellver (Palma de Mallorca) - Pérez Azcárate, Marta; Adrover Bia, Isabel; Aguiló Buades, Margarita (UNICUM, 2015)
La sala restaurada es va utilitzar com a presó del castell, i en els seus murs els presoners deixaren testimonis de la seva captivitat. A l’article, un extracte de la memòria de final d’obra, s’emfasitza en alguns aspectes tècnics d’interès per a la conservació i restauració d’aquest tipus de suport.