Procés de conservació i restauració de fusta amarada d’aigua: fragment del derelicte “Escombreras I” - Frutos Flores, Lola (UNICUM, 2015)
Es descriu el procediment d’assecatge i consolidació d’un fragment de fusta amarada d’aigua procedent d’un derelicte d’època romana mitjançant la substitució de l’aigua per alcohol, èter i resines, que es va dur a terme al taller de Pràctiques de Conservació i Restauració de tercer curs de l’especialitat d’Arqueologia de l’ESCRBCC durant l’any acadèmic 2001-2002.