Neteja de materials constructius amb làser Nd:YAG. Un exemple d’aplicació - Iglesias Campos, Manuel (UNICUM, 2015)
En aquest article es comenten els principis generals de la tècnica làser en la neteja de materials constructius i s’exposa una de les experiències de neteja realitzades amb l’equip Maestro IV sobre material petri.