Entrevista a Ubaldo Sedano Espín, cap del departament de restauració del Museu Thyssen-Bornemisza - Santabárbara Morera, Carlota (UNICUM, 2015)
Ubaldo Sedano Espín és actualment el cap del departament de restauració del Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid, que va ser ampliat l’any passat, constituint així una de les més extenses i completes pinacoteques del país. Ubaldo Sedano té un ampli bagatge professional al món de la restauració que s’estén més enllà de les nostres fronteres. Així mateix, la seva labor en el museu implica la col·laboració amb altres institucions de tot el món que treballen juntes per la integració i la conservació del nostre patrimoni.