Iconografia naval a l’església de Sant Miquel de Montblanc (Conca de Barberà) - Pujol Hamelink, Marcel (UNICUM, 2015)
En el següent article s’analitza un motiu heràldic amb la figura d’un vaixell aparegut al teginat medieval de l’església de Sant Miquel de Montblanc. La descripció dels diferents elements de l’embarcació i l’estudi dels detalls i del seu conjunt ens permet aconseguir l’objectiu d’emmarcar-lo dins un context cronològic, geogràfic i tipològic.