Comentaris a les directrius per a la conservació i restauració de vitralls. - Cañellas, Sílvia; Santolària, Anna (UNICUM, 2023)
En realitzar-se la traducció al català de la normativa del Comitè Tècnic de Conservació de Vitralls del Corpus Vitrearum, ha semblat interessant publicar-ne un sumari comentat i aplicat a la realitat de les nostres terres. L’objectiu del present escrit és, per tant, donar una visió local sobre aquestes directrius internacionals. La traducció al català surt publicada a les actes de l’onzè fòrum internacional per a la Conservació de Vitralls, celebrat a Barcelona el juliol de 2022.