Estudi de la policromia d’una mènsula tardogòtica provinent del monestir de Sant Jeroni de la Murtra (Museu de Badalona) - M. Gasol, Dra. Rosa; Prada Pérez, Dr. José Luis GRAPAC-CETEC; Badia Cortada, llic. Marta GRAPAC-CETEC; Guasch Ferré, Dra. Núria GRAPAC-CETEC; Iglesias Campos, Dr. Manuel Ángel GRAPAC-CETEC (UNICUM, 2019)
L’estudi tècnic i material d’una obra és una premissa necessària abans d’encetar qualsevol procés d’intervenció i representa una font de coneixement inestimable per a la tecnologia de l’art. La col·laboració entre els conservadors-restauradors i els científics ha permès realitzar descobertes significatives sobre la policromia original i la seqüència decorativa d’un fragment escultòric d’època gòtica tardana que representa un àngel, procedent del monestir de Sant Jeroni de la Murtra, a Badalona.