Avualuació de l’eficàcia de la funció protectora del Paraloid® B72 en els tractaments de preparació paleontològica amb àcids dèbils - Aymerich i Núñez de Arenas, Xènia (UNICUM, 2020)
El present article avalua l’eficàcia del Paraloid® B72, un dels productes més utilitzats per protegir la su- perfície de restes fòssils, durant els tractaments de neteja o preparació química amb àcids dèbils. Aquest producte és una de les resines acríliques més recomanades en la bibliografia recent, malgrat que no existeixen estudis que avaluïn la seva efectivitat. Per a aquest estudi s’ha realitzat un assaig sobre restes paleontològiques protegides amb aquesta resina i els resultats han estat positius.