La implementació de projectes culturals en el patrimoni: Una utopia inassolible o una realitat factible? Article no disponible per voluntat de l’autora - Argano Tomás, Sonia (UNICUM, 2020)
Aquest article és un extracte del treball final dels estudis superiors de conservació i restauració de béns culturals dedicat a reflexionar sobre la implementació de projectes culturals en patrimoni etnogràfic de caràcter industrial. S’analitza concretament, a més, el cas de la creació d’una ruta cultural al voltant dels forns de calç que es conserven a l’illa de Fuerteventura (Illes Canàries). Partint d’aquest exemple pràctic es planteja una reflexió sobre els possibles punts de trobada entre els interessos polítics i econòmics, propis de la nostra societat de consum, amb els culturals i els patrimonials per crear sinergies entre el desenvolupament cultural i l’econòmic.