Damià Forment i el relleu del Baptisme de Jesús de l’ermita de Sant Joan de Montblanc - Mirambell Abancó, Miquel (UNICUM, 2015)
En el següent article s’analitza la trajectòria artística i el taller de l’escultor Damià Forment, per tal de contextualitzar el relleu amb la representació del Baptisme de Jesús procedent de l’ermita de Sant Joan de Montblanc atribuït a aquest escultor. La contextualització es completa amb una breu descripció geogràfica i històrica de l’ermita.