La restauració del material arqueològic exposat al Born Centre Cultural - Pugès i Dorca, Montserrat (UNICUM, 2015)
L’antic mercat del Born de Barcelona ha estat inaugurat com a Centre Cultural l’any 2013. Al seu interior es poden contemplar les restes arqueològiques pertanyents al barri de la Ribera que va ser destruït després de la Guerra de Successió, entre els anys 1714 i 1719, per construir la ciutadella borbònica de Barcelona. Entre altres espais d’interès, hi ha l’exposició permanent en què s’explica com eren i vivien els barcelonins de l’època mitjançant els materials recuperats en les intervencions arqueològiques dels béns mobles, la restauració dels quals tracta el present article.