Tres casos complexos d’adhesió i consolidació de pintura contemporània: obres de Salvador Soria, Genovés i Enric Solbes - Pastor Valls, Ma. Teresa (UNICUM, 2017)
El present article se centra en les solucions adoptades en els tractaments d’adhesió i consolidació de tres obres pictòriques contemporànies de Salvador Soria, Genovés i Enric Solbes. Tres casos complexos, la intervenció dels quals es va realitzar a les instal·lacions de l’Institut Valencià de Conservació Restauració IVC+R.